Μονοήμερη
Διάρκεια
16 Οκτωβρίου
Ημερομηνία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυριακή, 16 Οκτωβρίου.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με πολυτελές – κλιματιζόμενο πούλμαν.
Συνοδός του γραφείου μας.
Έκδοση Α.Π.Υ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό.

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο: 25 €

Συγκέντρωση και αναχώρηση των εκδρομέων από το γραφείο μας, στις 07:30. Αφού επιβιβαστούμε στο πούλμαν, αναχωρούμε, μέσω της Εθν. Οδού Πατρών –Τρίπολης, για την πρώτη μας στάση, την Ιερά Μονή Μαλεβής, με μία ενδιάμεση στάση για καφέ, επάνω στο δρόμο.

Φθάνοντας, θαυμάζουμε την ειδυλλιακή, κατάφυτη από κέδρους περιοχή, όπου βρίσκεται η ιστορική Μονή Μαλεβής, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Η επωνυμία «Μαλεβή» σχετίζεται με την υψηλότερη κορυφή του Πάρνωνα, τον Μαλεβό, όπου ήταν αρχικά κτισμένο το μοναστήρι. Στη Μονή θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργεί εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου, που θεωρείται έργο του Ευαγγελιστή Λουκά και από το 1964 αναβλύζει Άγιο Μύρο.

Έπειτα από την περιήγησή μας στην Μονή, αναχωρούμε με προορισμό το Ναύπλιο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να θαυμάσουμε τις ομορφιές του. Επίσης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα.

Το απόγευμα πια, περίπου 17:00, φθάνοντας η εκδρομή μας στο τέλος της και παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής, θα κάνουμε μια ολιγόλεπτη στάση για το απογευματινό μας καφέ, για να αναπολήσουμε τις μαγευτικές εικόνες που μας προσέφεραν ανοιχτόκαρδα, η Ι.Μ.Μαλεβής και το γραφικό Ναύπλιο.

Άφιξη στην Πάτρα περίπου στις 20:00.