Μονοήμερη
Διάρκεια
06 Μαΐου
Ημερομηνία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κάθε Δευτέρα
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Συγκέντρωση και αναχώρηση των εκδρομέων από το γραφείο μας
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με πολυτελή – κλιματιζόμενο πούλμαν.
Η είσοδος στο πλατό του Σόου.
Κέρασμα απο τον σταθμό Open Beyond TV.
Συνοδός του γραφείου μας.
Έκδοση Α.Π.Υ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Γενικώς ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα…

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο: 5,00 €

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 13:30 με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουμε και να συμμετέχουμε από κοντά στα γυρίσματα του νέου μεγάλου  show  του Open Beyond με τίτλο “I’TS SHOW TIME”, με επώνυμους celebrity καλεσμένους. Η επιστροφή μας υπολογίζεται γύρω στις 00.30 το βράδυ.

Τα βράδια του Σαββάτου γεμίζουν…. αστέρια.

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα, «It’s show time», και δημοφιλείς σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό εισβάλλουν με ανατρεπτική διάθεση στο πλατό του σόου, πρωταγωνιστώντας σε ένα λαμπερό μουσικοχορευτικό πάρτι.

Ο Νίκος Κοκλώνης επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό αναπάντεχες συναντήσεις, τηλεοπτικές εκπλήξεις, ευρηματικά χορευτικά, μοναδικά performances και απολαυστικές φάρσες.

Ο stand up comedian Γιώργος Γιαννακόπουλος σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα, ενώ η Βίκυ Κάβουρα συντονίζει ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι με μοναδικά δώρα, τόσο για το κοινό στο στούντιο όσο και για τους τηλεθεατές.

Σ’ ένα δυναμικό και συνεχώς εναλλασσόμενο σκηνικό, με θεαματικά led & graphic animation που «αγκαλιάζουν» όλο το πλατό, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται τους προσκεκλημένους του, δημιουργώντας για τον καθένα ξεχωριστά μια προσωπική «χώρα θαυμάτων».