6 ημέρες
Διάρκεια
22 Δεκεμβρίου
Ημερομηνία

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 6 Ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*,3* με πρωινό.Βουδαπέστη: Danubious Hotel Arena or Hungaria 4* Hotel VERDI GRAND 4 *ή παρόμοιο Παρατσίν: PETRUS HOTEL 3*η παρόμοιο
Ημιδιατροφή (5 πρωινά και 4 δείπνα στα ξενοδοχεία και ανήμερα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ γεύμα σε εστιατόριο στην καρδιά της Βιέννης )
Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνα ξεναγό.
Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Έκδοση Α.Π.Υ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, νυκτερινά κέντρα, θεάματα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κλπ. και ότι δεν αναγράφεται ρητά στα περιλαμβάνει.

Κρουαζιέρα στο Δούναβη (25€).

Δείπνο στα Τσιγγάνικα βιολιά(35€).

Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Διαφορά μονοκλίνου (130€).

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο: 295 €  (σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια)

 

Η σειρά του προγράμματος & των διανυκτερεύσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.

Additional information

Εκδρομές ΕξωτερικούΒουδαπέστη, Βελιγράδι, Βιέννη

1Η ΜΕΡΑ 22/12/19 Κυριακή

ΑΘΗΝΑ – ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ
Συγκέντρωση σ Φιλελλήνων 3 και ώρα 06.00 το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ. Στάση για καφέ στη περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω Κοιλάδας Τεμπών, Πλαταμώνα (γεύμα προαιρετικά) για το σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και αναχώρηση για την Σερβία και την πόλη ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΜΕΡΑ 23/12/19 Δευτέρα  

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Βουδαπέστη. Άφιξη στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη», την πανέμορφη Βουδαπέστη η οποία μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Δείπνο. Μετά το δείπνο σας προτείνουμε( προαιρετικά )μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Φωταγωγημένο Δούναβη συνοδεία του ξεναγού μας. Μέσα από το πλοιάριο θα θαυμάσετε τα μεγαλοπρεπή κτήρια και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της πανέμορφης Βουδαπέστης επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3Η ΜΕΡΑ 24/12/19 Τρίτη

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη με την μαγευτική αυστριακή ύπαιθρο να συντροφεύει την διαδρομή μας. Άφιξη στην πόλη του Μότσαρτ και του Στράους, θα μεταβούμε στο παλάτι του Σέμπρουν με τα 1400 δωμάτια και τους εξαίρετους κήπους του, την Όπερα, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το Μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την Αυστριακή πρωτεύουσα. Ελεύθερος χρόνος στον διάσημο πεζόδρομο Κερτνερ στράσσε όπου μπορείτε να ψωνίσετε και τις περίφημες Βιεννέζικες σοκολάτες και να . Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε τοπική ταβέρνα στην καρδιά της Βιεννέζικης πρωτεύουσας . Επιστροφή αργά στο ξενοδοχείο μας στην Βουδαπέστη και διανυκτέρευση.

 

 

4Η ΜΕΡΑ 25/12/19 Τετάρτη  Καλά Χριστούγεννα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)
Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε για την ξενάγηση της βασίλισσας της τσιγγάνικης μουσικής. Στολισμένη, γεμάτη με πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες αγορές ζει έντονα στον ρυθμό των εορτών .Η Βούδα πάνω σε χαμηλούς λόφους, η Πέστη απέναντί της σε μεγάλη πεδιάδα. Στη μέση ο γαλάζιος Θεός ο Δούναβης. Θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου. Ύστερα διασχίζοντας τον Δούναβη θα βρεθούμε στην Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλερτ. Το απόγευμα ελεύθερο να χαρείτε το «Παρίσι της Ανατολής». Ελεύθερος χρόνο. Για τις αγορές σας επισκεφθείτε τη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι ή απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο CAFÉ NEW YORK το πολυτελέστερο καφέ της Ευρώπης. Δείπνο στο ξενοδοχείο . Για το βράδυ σας προτείνουμε( προαιρετικά) ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά.

 

 

 

5Η ΜΕΡΑ 26/12/19  Πέμπτη
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ–BEΛΙΓΡΑΔΙ- ΠΑΡΑΤΣΙΝ  Ή ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ

Πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και θα αναχωρήσουμε για Βελιγράδι, περιήγηση / επισκέψεις· Κάστρο Καλέ Μεγκντάν / Φυλακή του Ρήγα Φεραίου, στον μεγαλύτερο Ορθόδοξο Ναό του Αγ. Σάββα, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Άφιξη στο ξενοδοχείο στο Παρατσίν (ή Κραγκουγεβάτς), τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

6Η ΜΕΡΑ 27/12/19 Παρασκευή

ΣΕΡΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ 

Μετά το πρωινό, αφήνουμε την Σερβία και ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής μας για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ και τέλος της εκδρομής.