7ήμερη
Διάρκεια
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 7 Ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Από Πάτρα
2019:  24/11, 23/12, 30/12
2020: 01/03, 16/04, 21/04, 02/06, 30/06, 14/07, 28/07, 09/08, 25/08, 15/09, 29/09, 24/10, 21/11, 23/12, 30/12
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ακτοπλοικά εισιτήρια Πάτρα-Μπάρι ή Πρίντεζι και Ανκόνα-Πάτρα( Τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες ).
(Ξενοδοχεία : VILLA FIORITA 4*,DELTA FLORENCE 4*, MELLA HOTEL ROME 4*) με πρωινό.
Μεταφορές, περιηγήσεις σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν.
Ημιδιατροφή (4 δείπνα ή γεύματα)
Φ.Π.A.
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Βαπορέττο στη Βενετία 15€ ανα άτομο (πληρωτέο τοπικά)

Checkpoint – είσοδοι πόλεων 20€ σύνολο ανα άτομο (πληρωτέα τοπικά)

Είσοδοι μουσείων, ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων

Δημοτικοί φόροι πόλεων (καταβάλλονται επί τόπου στα ξενοδοχεία, περίπου 15 €)

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο: 445 €  (σε δίκλινα  δωμάτια)

Για την Αναχώρηση της Πρωτοχρονιάς 30/12/19 η διαφορά στο κόστος συμμετοχής είναι +50€/άτομο

 

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Κόστος κατ’ άτομο σε:

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί 02-12 ετών στο δωμάτιο με

2 ενήλικες

445€

595€

395€

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15 ΕΤΙΑΣ

  • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

  • Το δρομολόγιο προς/από Ανκόνα μπορεί να εκτελεστεί εναλλακτικά και προς τα λιμάνια του Μπάρι ή Μπρίντιζι ή Βενετίας.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο γραφείο μας και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εκδρομή με συνέπεια και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2610 34 34 64 ή στο email info@giannopoulostours.gr

Additional information

ΜήναςΑύγουστος, Δεκέμβριος, Οκτώβριος, Σεπτέμβριος
Εκδρομές ΕξωτερικούΡώμη, Βενετία, Πανόραμα Ιταλίας, Σαν Μαρίνο, Φλωρεντία

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΕΝ ΠΛΩ (220χλμ.)
Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθοδόν για καφέ. Άφιξη στην Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Ανκονα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΜΕΡΑ : ΑΝΚΟΝΑ –  ΒΕΝΕΤΙΑ  (380χλμ)
Άφιξη στην Ανκονα και άμεση αναχώρηση για το Σαν Μαρίνο. Θα διασχίσουμε την περιοχή με τις ομορφότερες παραλίες της Ιταλίας, θα περάσουμε περιφερειακά της Μπολόνιας και αφού αφήσουμε πίσω μας την κοιλάδα του Πάδου και την Πάδοβα θα φτάσουμε στην Βενετία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΒΕΝΕΤΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (270χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για Βενετία. Μεταφορά στο λιμάνι από όπου ξεκινάνε τα ιδιωτικά καραβάκια τα οποία θα μας μεταφέρουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία και την πλατεία του Αγίου Μάρκου, το παλάτι των Δόγηδων, τη γέφυρα των στεναγμών, τον πύργο των καμπάνων και του Ωρολογίου. Σας προτείνουμε στον ελεύθερο χρόνο σας να δοκιμάσετε μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα στα κανάλια της μοναδικής Βενετίας. Αναχώρηση για Φλωρεντία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ :  ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΙΕΝΑ – ΡΩΜΗ (275χλμ.)
Πρωινό και περιήγηση της Φλωρεντίας. Στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ιταλίας στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό, τον τρίτο μεγαλύτερο Χριστιανικό ναό, τον τρούλο του Μπρουνελλέσκι, το Καμπαναριό του Τζιόττο, το βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη, το Παλάτσιο Βέκκιο, την πλατεία Σινορίας και την Πόντε Βέκκιο, την παλαιότερη και πιο διάσημη γέφυρα του ποταμού Άρνου που διασχίζει την Φλωρεντία. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο.
Αναχώρηση για την Σιένα. Η Σιένα είναι η ωραιότερη μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας. Στην καρδιά της βρίσκεται το Κάμπο, η πιο εντυπωσιακή ιταλική πλατεία. Εκεί αναβιώνει κάθε χρόνο το Πάλιο, το έθιμο των περίφημων ιπποδρομιών της Σιένα. Το κτίριο που δεσπόζει στην πλατεία είναι το μεγαλειώδες Παλάτσο Πούμπλικο, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται η Ντουόμο ένας από τους ομορφότερους γοτθικούς καθεδρικούς της Ιταλίας και το μουσείο με τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς του ναού. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Ρώμης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : ΡΩΜΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και περιήγηση στην πόλη με την πληθώρα των αρχοντικών και μνημείων. Θα δούμε το Κολοσσαίο, την αψίδα του θριάμβου, τα φόρουμ του Αυγούστου, του Καίσαρα και του Ιουστινιανού, την πιάτσα Βενέτσια, τον λόφο του Καπιτωλίου με τον Ανδριάντα του Μάρκου Αυρηλίου, το μέγαρο του Μουσολίνι και την βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Απόγευμα ελεύθερο.
Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε ατομικά να επισκεφτείτε τα Μουσεία του Βατικανού όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων οι αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και η διάσημη Καπέλα Σιξτίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο ,διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ : ΡΩΜΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΝΑΠΟΛΗ –  ΠΡΙΝΤΕΖΙ  ή ΜΠΑΡΙ (500χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας. Θα δούμε το περιμετρικό τείχος, το Φόρουμ, το ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την πόλη του Νέρωνα κ.α. Συνεχίζουμε με σύντομο πέρασμα από την πόλη της Νάπολης όπου βρίσκεται το καστέλο Νουόβο, το θέατρο Σαν Καρλο, και τα βασιλικά ανάκτορα. Άμεση αναχώρηση για το Μπάρι ή το Πρίντεζι. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πάτρα.

7η ΜΕΡΑ : ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ (220χλμ.)
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μας την Αθήνα .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο γραφείο μας και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εκδρομή με συνέπεια και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2610 34 34 64 ή στο email info@giannopoulostours.gr