Μονοήμερη
Διάρκεια
08 Ιουνίου
Ημερομηνία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Σάββατο,  08 Ιουνίου.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Από το γραφείο μας , 08:00.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Επιστροφή στην Πάτρα περίπου στις 20:00.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με πολυτελή-κλιματιζόμενο πούλμαν.
Συνοδός του γραφείου μας.
Έκδοση Α.Π.Υ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Γενικώς ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα…

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο: 20 €

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση από το γραφείο μας, στις 08:00 με προορισμό την  Ιερά Μονή Κατσιμικάδας με ενδιάμεση στάση για καφέ στην όμορφη Ζαχάρω (30‘).  Αφού πιούμε το καφέ μας και επιβιβαστούμε στο λεωφορείο θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση την Ιερά Μονή Κατσιμικάδας όπου και θα προσκυνήσουμε και θα περιηγηθούμε.  Μετά την περιήγησή μας θα κατευθυνθούμε προς τον Παλιό Νερόμυλο όπου θα ξεναγηθούμε και θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τον καφέ μας στο παραδοσιακό καφενείο και να ψωνίσουμε τα χειροποίητα και ποιοτικά προϊόντα από το κατάστημα του Νερόμυλου. Στον παλιό Νερόμυλο θα παραμείνουμε για περίπου 1μιση ώρα.

Έπειτα θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και με διαδρομή 10 λεπτών θα φτάσουμε  στην Κυπαρισσία με τις μαγευτικές της παραλίες για φαγητό και μπάνιο. Κατά τις 17:00 θα αφήσουμε την Κυπαρισσία και θα πάμε για μια ώρα  να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στο Κατάκολο και το όμορφό του λιμάνι.

Στις 19:30, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην Πάτρα κατά τις 21:30 με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια μοναδική εκδρομή!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ