Μονοήμερη
Διάρκεια
25 Αυγούστου
Ημερομηνία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυριακή, 25 Αυγούστου
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση από το γραφείο μας
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με πολυτελή – κλιματιζόμενο πούλμαν.
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της κρουαζιέρας
Συνοδός του γραφείου μας.
Έκδοση Α.Π.Υ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Γενικώς ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα…

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο: 40 €

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

 

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση από το γραφείο μας, στις 05:30, με προορισμό την όμορφη Πάργα, με μια ενδιάμεση στάση για καφέ στη διαδρομή (περίπου 20’).

Άφιξη στην πόλη της Πάργας περίπου στις 09:30. Κατευθυνόμαστε στο λιμάνι, όπου θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο, ώρα αναχώρησης 10:00 το πρωί. Μετά από μία ώρα φτάνουμε στο γραφικό Λόγγο, το μικρότερο από τα τρία βασικά χωριά των Παξών. Οι ταβέρνες και τα μπαρ έχουν ένα ξεχωριστό στυλ και εκεί «χτυπά» η καρδιά αυτού του χωριού. Παραμένουμε για λίγο και μετά σαλπάρουμε για τη Λάκκα. Αυτό το φυσικό λιμάνι είναι ένα απάνεμο αγκυροβόλι με πεντακάθαρα νερά. Στη Λάκκα θα μείνουμε μιάμιση ώρα για να κολυμπήσουμε και να γευματίσουμε. Οι γκρεμοί με τις κοφτερές άκρες που μοιάζουν με πύργους είναι γεμάτοι σπηλιές. Θα επισκεφτούμε από αυτές: Την Υπαπαντή και τον Ορθόλιθο. Η θέα από εδώ σε συναρπάζει.

Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντίπαξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, μας δίνεται η ευκαιρία για μία δεύτερη βουτιά στα καταγάλανα νερά.

Τελειώνοντας το ταξίδι φτάνουμε στο Γάιο την πρωτεύουσα των Παξών. Εδώ μπορεί να αγοράσει κανείς μοντέρνα ρούχα, χρυσαφικά και πήλινα, ντόπιες ελιές και ελαιόλαδο. Θα παραμείνουμε στο Γάιο για μιάμιση ώρα, πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής για την Πάργα. Φτάνοντας θα νιώσετε την επιθυμία να ξανακάνετε αυτό το όμορφο ταξίδι. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το Παξιότικο γνωμικό που λέει ότι κανείς δεν επισκέπτεται το νησί μόνο μία φορά!

Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας.

Άφιξη στη Πάτρα περίπου στις 21:30.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 40 € Ανά άτομο ( 0 – 5 ετών free και 6 – 11 ετών 25 € )

 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα  παρακάτω :

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, κλιματιζόμενο, νέου τύπου, full εξοπλισμένο, με έμπειρο και συνεργάσιμο οδηγό .
  • Το εισιτήριο της κρουαζιέρας Παξούς – Αντίπαξους.
  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Έκδοση Α.Π.Υ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% .

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο γραφείο μας και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εκδρομή με συνέπεια και ασφάλεια.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του γραφείου μας 2610 34 34 64 ή στο email: info@giannopoulostours.gr