5 Ημέρες
Διάρκεια
24-28 Οκτωβρίου
Ημερομηνία
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10/2019
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  28/10/2019
ΔΙΑΡΚΕΙΑ  5 ΜΕΡΕΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, (υπερυψωμένο – κλιματιζόμενο) νέου τύπου, full εξοπλισμένο, με 2 έμπειρους  και συνεργάσιμους  οδηγούς .
4 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στο ΝΙΣ με πρωινό και δείπνο .
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Ελληνόφωνος Συνοδός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φιλοδωρήματα προαιρετικά
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό.

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο: 230 € (σε δίκλινα  δωμάτια)

Τιμή Συμμετοχής Παιδιού : 200 € ( Σε τρίκλινα ή δίκλινα δωμάτια με 2 γονείς έως 12 ετών )

Διαφορά μονόκλινου:  +60 €

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο γραφείο μας και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εκδρομή με συνέπεια και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2610 34 34 64 ή στο email info@giannopoulostours.gr

Additional information

ΜήναςΟκτώβριος
Εκδρομές ΕξωτερικούΑλέξινατς, Βελιγράδι, Νις, Σερβία

1Η ΜΕΡΑ 24/10/19 Πέμπτη  ΠΑΤΡΑ –ΝΙΣ

Συγκέντρωση ώρα  05.00 π.μ , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ΝΙΣ .Στάση για καφέ στη περιοχή των Ιωαννίνων  και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω Βέροιας  για το σταθμό των Ευζώνων, με ενδιάμεση στάση για φαγητό . Έλεγχος των διαβατηρίων και αναχώρηση για την Σερβία και την πόλη ΝΙΣ  όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, Δείπνο ,  Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ 25/10 Παρασκευή ΝΙΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο .Ελεύθερη μέρα στο Νις και ξενάγηση πόλης . Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Σερβία έχει πλούσια ιστορία και πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία. Η Νις έχει ένα μεγάλο πανεπιστήμιο και  είναι η γενέτειρα Πόλη  του Μεγάλου Κωνσταντίνου, όπου και βρίσκονται τα ερείπια του καλοκαιρινού του σπιτιού. Ελεύθερες ώρες για ψώνια στην πάμφθηνη αγορά του Νις . Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

3η ΜΕΡΑ 26/10 Σαββάτο ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ολοήμερη εκδρομή στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Βελιγράδι, περιήγηση / επισκέψεις· Κάστρο Καλέ Μεγκντάν / Φυλακή του Ρήγα Φεραίου, στον μεγαλύτερο Ορθόδοξο Ναό του Αγ. Σάββα, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελιγραδίου την οδό ΜΙΧΑΗΛΟΒΑ για αγορές και βόλτες  Επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Νις. Δείπνο στο ξενοδοχείο και  Διανυκτέρευση .

4η ΜΕΡΑ 27/10 Κυριακή  ΝΙΣ –ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ολοήμερη εκδρομή στο Αλέξινατς .Σε απόσταση 32 χιλιομέτρων από το Νις βρίσκεται η κωμόπολη του Αλέξινατς .Μικρή πόλη με πλούσια ιστορία Είναι κτισμένο στη συμβολή του ποταμού Μοράβα . Κατά την απογραφή του 2011 η πόλη είχε πληθυσμό 16.420 κατοίκους .Η ονομασία Αλέξινατς έχει την απώτερη ρίζα της στο βαφτιστικό όνομα Αλέξανδρος. Σήμερα στον Δήμο του Αλέξινατς υπάγονται, εκτός από την πόλη και  71 οικισμοί. Το Αλέξινατς έχει αδελφοποιηθεί  με πολλές πόλεις της Ελλάδας . Ελεύθερος χρόνος για δραστηριότητες .Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, Διανυκτέρευση .

5η ΜΕΡΑ 28/10 Δευτέρα  ΝΙΣ- ΠΑΤΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό . Διέλευση συνόρων .Αργά το βράδυ άφιξη στην Πάτρα .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο γραφείο μας και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εκδρομή με συνέπεια και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2610 34 34 64 ή στο email info@giannopoulostours.gr