Μονοήμερη
Διάρκεια
18 Αυγούστου
Ημερομηνία
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυριακή 18 Αυγούστου
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, (υπερυψωμένο – κλιματιζόμενο) νέου τύπου, full εξοπλισμένο, με έμπειρο και συνεργάσιμο οδηγό.
Συνοδός του γραφείου μας.
Έκδοση Α.Π.Υ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Γενικώς ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα…

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο: 32€

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο γραφείο μας και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εκδρομή με συνέπεια και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2610 34 34 64 ή στο email info@giannopoulostours.gr

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00, με προορισμό μας την γραφική Ύδρα, με μια ενδιάμεση στάση για καφέ στη διαδρομή (περίπου 45’).

Φτάνοντας στο λιμάνι της Ερμιόνης, θα περάσουμε με το καραβάκι στο νησί της Ύδρας (διαδρομή περίπου 30 λεπτά). Άφιξη στην  Ύδρα περίπου στις 12:00.  Ακολουθεί ελεύθερο πρόγραμμα για βόλτα στο νησί, θαλάσσιο μπάνιο καθώς και ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα.

Με το που πατάτε το πόδι σας στα πλακόστρωτα του λιμανιού καταλαβαίνετε ότι η καθημερινότητα των Υδραίων θυμίζει ελάχιστα τον 21ο αιώνα. Τα πάντα σε αυτό το νησί κουβαλιούνται με τα χέρια ή με τα καρότσια. Αυτοκίνητα δεν υπάρχουν και δεν επιτρέπονται. Στο φόντο τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τα επιβλητικά δημόσια κτήρια. Το ρολόι του χρόνου γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.

Σε κάθε σημείο του λιμανιού, η μακραίωνη ναυτική ιστορία της Ύδρας. Κανόνια που ακόμη σημαδεύουν το Αιγαίο, προτομές ναυάρχων, σπίτια καπεταναίων. Εδώ έζησαν επαναστάτες, όπως ο Μιαούλης και ο Κουντουριώτης. Το Περίπτερο, η Σπηλιά και η Υδρονέτα. Τρία σημεία που πρέπει να απολαύσετε. Στο Περίπτερο (σήμερα λειτουργεί ως εστιατόριο) θα κάνετε στάση, για να χαζέψετε τη θέα και τα τεράστια κανόνια. Στην προβλήτα της Υδρονέτας θα στριμώξετε την πετσέτα σας και θα βιαστείτε να πιάσετε τραπέζι για το ηλιοβασίλεμα. Στη Σπηλιά θα πιείτε καφέ ή θα χαρείτε το μπάνιο σας…

Περπατήστε από την πόλη προς τα Καμίνια, με θέα τη θάλασσα. Στο πανέμορφο μικρό λιμάνι των Καμινιών, ανακαλύψτε το «Κόκκινο σπίτι». Σημαντικό αξιοθέατο του νησιού, χτίστηκε το 1786, κατοικήθηκε από τον ναύαρχο Μιαούλη και σήμερα φιλοξενεί εκθέσεις.

Αναχώρηση περίπου στις 16:30 από την όμορφη Ύδρα για το λιμάνι της Ερμιόνης και επιστροφή στη πόλη μας, με ενδιάμεση στάση καθ’οδόν.

Άφιξη στην Πάτρα το βραδάκι, με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 32 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα  παρακάτω :

  • Μεταφορά με πολυτελή – κλιματιζόμενο πούλμαν,

με έμπειρο και συνεργάσιμο οδηγό .

  • Συνοδός του γραφείου μας.
  • Έκδοση Α.Π.Υ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% .
  • Η διέλευση Ερμιόνη – Ύδρα – Ερμιόνη.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται :

  • Ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ