Αν είστε Σύλλογος, Σωματείο, Ομάδα, Εταιρεία ή μεγάλη παρέα και επιθυμείτε μια μονοήμερη, διήμερη ή πολυήμερη εκδρομή, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, εμπιστευθείτε μας και ελάτε να οργανώσουμε το ταξίδι για το δικό σας γκρουπ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες που εσείς θα μας ζητήσετε !

Σε κάθε εκδρομή γίνεται προσεκτική επιλογή των ξενοδοχείων, των δείπνων, των προορισμών των ενδιάμεσων τοποθεσιών επίσκεψης αλλά και του πρόγραμματος ξενάγησης, ώστε να καλυφθεί το γενικότερο ενδιαφέρον του συνόλου για την εκδρομή.

Στην Giannopoulos Tours, ειδικευόμαστε στην παροχή μιας απρόσκοπτης και χωρίς άγχος ταξιδιωτική εμπειρία για σωματεία, ομάδες ή μια μεγάλη παρέα. Κατανοούμε ότι ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού μπορεί να είναι κουραστικός, γι’ αυτό προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία μεταφοράς για να κάνουμε τη διαδικασία παιχνιδάκι. Η ομάδα μας αποτελείτε από έμπειρους ταξιδιωτικούς επαγγελματίες και είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίσει ότι κάθε πτυχή του ταξιδιού σας λαμβάνεται υπόψη, από τη στιγμή που φεύγετε από το σπίτι σας έως τη στιγμή που επιστρέφετε. Είτε σχεδιάζετε διακοπές αναψυχής, επαγγελματικό ταξίδι ή μια ειδική εκδήλωση, έχουμε τους πόρους και την εμπειρία για να κάνουμε κάθε σας εκδρομή επιτυχία! Με την υπηρεσία μεταφοράς μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ταξίδι σας θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και απόρρητο.

Η ομάδα των ειδικών μας θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες, από την οργάνωση της μεταφοράς από και προς τον προορισμό σας, μέχρι και την διασφάλιση ότι τα καταλύματα είναι άνετα και καθαρά. Καταλαβαίνουμε ότι κάθε ταξιδιώτης έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, γι’ αυτό προσφέρουμε μια σειρά επιλογών μεταφοράς που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Η υπηρεσία μεταφοράς ταξιδιού μας περιλαμβάνει επίσης λεπτομερή προγραμματισμό ταξιδιού, προτάσεις προορισμού και δραστηριοτήτων, καθώς και 24ωρη βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία χωρίς άγχος, είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε με την οικογένεια είτε με παρέα. Στην Giannopoulos Tours, είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο ομαλό και αξέχαστο.