Λίγα Λόγια για εμάς…

…… από το 1985 εκτιμούμε και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!   Η εταιρεία GIANNOPOULOS TOURS με συσσωρευμένη εμπειρία άνω των 30 ετών, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία, έφθασε πλέον να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σειρά από ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας ,το σύστημα οργάνωσης, η επιλογή των καταλληλότερων συνεργατών, το εξειδικευμένο και εξυπηρετικό προσωπικό μας, το κέφι μας πάνω στη δουλειά έχουν κτίσει σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας.

 

Για τις οδικές εκδρομές σας  σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη, τα σύγχρονα υπερυψωμένα κλιματιζόμενα νέου τύπου πούλμαν και οι έμπειροι και συνεργάσιμοι οδηγοί μας, είναι πάντα έτοιμα να σας ταξιδέψουν με ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια κάνοντας το ταξίδι σας μια μοναδική εμπειρία….. πάντα με την εγγύηση GIANNOPOULOS TOURS.

 

Όλες οι οργανωμένες εκδρομές για γκρουπ συνοδεύονται από έμπειρους συνοδούς, οι οποίοι συντονίζουν τις λεπτομέρειες του προγράμματος και διαθέτουν ετοιμότητα και εμπειρία στην αντιμετώπιση  οποιασδήποτε απρόβλεπτης κατάστασης.

Αναλαμβάνουμε επίσης μονοήμερες περιηγήσεις και σύντομες αποδράσεις από την καθημερινότητα (θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, γάμους κλπ.), συνδυάζοντας χαλάρωση, ψυχαγωγία και διασκέδαση!