Οργανωμένες Εκδρομές Εσωτερικού / Εξωτερικού

Ταξιδέψτε μαζί μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Με την πολυετή εμπειρία μας στη διοργάνωση ταξιδιωτικών πακέτων, το γραφείο μας, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από ταξιδιωτικούς προορισμούς. Τα πακέτα μας είναι πάντα σχεδιασμένα, ώστε να εξασφαλίζουν στους ταξιδιώτες, άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα ταξιδιού συνδυασμένη με τις πιο προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ενοικίαση Τουριστικών Λεωφορείων

Παρέχουμε τη δυνατότητα ενοικίασης των ιδιόκτητων λεωφορείων μας, σύγχρονης τεχνολογίας, τα οποία είναι επανδρωμένα με έμπειρους – συνεργάσιμους οδηγούς του γραφείου μας, για οποιαδήποτε μετακίνηση ζητηθεί, εντός και εκτός Ελλάδος.

Τα λεωφορεία μας, παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επιβαίνοντες και καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία. Ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, είμαστε σε θέση να ελέγχουμε σε πραγματικό χρόνο τη θέση του στόλου μας, με ακρίβεια, προσφέροντας ασφάλεια, συνέπεια και αξιοπιστία σε κάθε μετακίνηση σας.

Γαμήλια Ταξίδια

Η επιλογή προορισμού για τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής σας, σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Η Giannopoulos Tours βρίσκεται στη διάθεσή σας για να συζητήσει μαζί σας όλες τις δυνατές επιλογές ! Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ,για εσάς ,το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας! Όποιος προορισμός και να είναι η επιλογή σας για το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας, η Giannopoulos Tours με την πολύχρονη εμπειρία της είναι έτοιμη να σας παρέχει την κατάλληλη συμβουλή και προσφορά για να ζήσετε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία!

Εκδρομές / Ταξίδια Αναψυχής Συλλόγων

Αν είστε Σύλλογος, Σωματείο, Ομάδα, Εταιρεία ή μεγάλη παρέα και επιθυμείτε μια μονοήμερη, διήμερη ή πολυήμερη εκδρομή, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, εμπιστευθείτε μας και ελάτε να οργανώσουμε το ταξίδι για το δικό σας γκρουπ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες που εσείς θα μας ζητήσετε !

Σε κάθε εκδρομή γίνεται προσεκτική επιλογή των ξενοδοχείων, των δείπνων, των προορισμών των ενδιάμεσων τοποθεσιών επίσκεψης αλλά και του πρόγραμματος ξενάγησης, ώστε να καλυφθεί το γενικότερο ενδιαφέρον του συνόλου για την εκδρομή.

Fly & Drive

Αν επιθυμείτε να ταξιδεύετε αυτόνομα επιλέγοντας εσείς τα αξιοθέατα που θα δείτε , το χρόνο που θα αφιερώσετε και να έχετε το δικό σας μεταφορικό μέσo για να μετακινείστε όταν θέλετε και όπου θέλετε τότε το fly & drive είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος.

 Απλώς παραλάβετε στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο το αυτοκίνητο σας και όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί για εσάς . Εμείς φροντίζουμε όλα τα υπόλοιπα για να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι στα μέτρα σας.

Ατομικά Ταξίδια

Ταξιδέψτε με άνεση μόνοι σας σε όλο το κόσμο!

Αναλαμβάνουμε  την οργάνωση των προσωπικών σας διακοπών (κρατήσεις αεροπορικών & ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικίαση αυτοκινήτων, ξεναγήσεις, transfers) τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Επιλέξτε προορισμό και αφήστε μας να φτιάξουμε το ιδανικό ατομικό πακέτο πάντα στις καλύτερες τιμές!

Οργάνωση Σχολικών & Φοιτητικών Εκδρομών

Αφήστε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας να σας ταξιδέψουν στην καλύτερη σχολική ή φοιτητική εκδρομή της ζωής σας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό !

Αναλαμβάνουμε με υψηλό επαγγελματισμό και σχολαστική υπευθυνότητα τη διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου παιδείας και τις απαιτήσεις των μαθητών, των καθηγητών δασκάλων και των γονέων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στα σχολεία, οι οποίες περιλαμβάνουν ολιγόωρες (επισκέψεις σε μουσεία, αθλητικά κέντρα, αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π.) ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές, κρατήσεις ξενοδοχείων, αλλά και πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα καθώς και στο Εξωτερικό.

Μετακινήσεις / εκδρομές / ξεναγήσεις αλλοδαπών τουριστών

Αναλαμβάνουμε τις μετακινήσεις αλλοδαπών τουριστών (εκδρομές – ξεναγήσεις σε αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους κλπ. /transfer– αεροδρόμιο ή λιμάνι). Οι επιπλέον παροχές του γραφείου μας, όπως το αναλυτικό πρόγραμμα, ο προγραμματισμός της σωστής αξιοποίησης του χρόνου στους επισκέψιμους χώρους, οι προτάσεις μας για ξενοδοχεία – εστιατόρια καθώς και για τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε με έμπειρους ξεναγούς αποτελούν πρόκληση για να μας δοκιμάσετε!

Μεταφορά Χρημάτων – Unistream

Το γραφείο μας θέλοντας να προσφέρει, όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες στους πελάτες του, ήλθε σε συμφωνία με τη Unistream, μία υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων που εκτελεί συναλλαγές σε πάνω από 100 χώρες, μέσω των περίπου 350.000 καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης που διαθέτει.

Η Unistream δίνει μία επιπλέον επιλογή σε όσους θέλουν να στείλουν γρήγορα και με ασφάλεια εμβάσματα στο εξωτερικό. Το 2014 έλαβε βαθμολογία Α+ στις κατηγορίες «Πιστοληπτική ικανότητα» και «Ασφάλεια Των Συναλλαγών» από την ανεξάρτητη αρχή Expert RA. Επίσης έχει καταφέρει να ελαχιστοποιήσει τους χρόνους στις μεταφορές χρημάτων καθώς και να παρέχει τις πιο χαμηλές χρεώσεις της αγοράς.

Μετακινήσεις Αθλητικών Σωματείων

Η Giannopoulos Tours με εμπειρία και επαγγελματισμό παρέχει ολοκληρωμένη οργάνωση στο τομέα μετακίνησης αθλητικών σωματείων και  φιλάθλων.

Οργάνωση Συνεδρίων – Μετακινήσεις Συνέδρων

Στον τομέα της οργάνωσης και στήριξης συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων, εταιρικών παρουσιάσεων και εκδηλώσεων η Giannopoulos Tours μέσα από την καθετοποιημένη δομή της και τους έμπειρους συνεργάτες της, σας προσφέρει :

  • Μια μεγάλη γκάμα επιλογής του κατάλληλου και ιδανικού για τις δικές σας ανάγκες συνεδριακού χώρου, με προτάσεις για χώρους και προορισμούς υψηλού  ενδιαφέροντος.
  • Διαμονή υψηλών προδιαγραφών.
  • Μεταφορά από και προς το/τα ξενοδοχεία.
  • Οργάνωση εκδρομών, ξεναγήσεων, τόσο για τα μέλη του συνεδρίου όσο και για τους/τις συνοδούς τους.

Μετακινήσεις επαγγελματιών σε Διεθνείς και Κλαδικές Εκθέσεις

Αν είστε Eπιχειρηματίες ή Επαγγελματικός Σύλλογος και ενδιαφέρεσθε να ταξιδέψετε ομαδικά έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση!

Το Πρακτορείο Giannopoulos Tours διαθέτει την εμπειρία και αναλαμβάνει την οργάνωση ομαδικών επαγγελματικών ταξιδιών καθώς και τις οδικές μεταφορές επαγγελματιών, εμπόρων και κάθε επαγγελματικής ομάδας για επισκέψεις σε διεθνείς και κλαδικές εκθέσεις.

Δίνουμε έτσι την ευκαιρία στους επιχειρηματίες να επισκεφθούν τις μεγαλύτερες Εκθέσεις της Ευρώπης (Messe,Horeca,Ipack,HMT,SIA,Cebit) με οικονομικό όφελος, σωστή οργάνωση και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση από τους αρχηγούς μας, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα και συνδυασμένες υπηρεσίες.

Μεταφορές Προσωπικού Εταιριών-Οργανισμών

Αναλαμβάνουμε με επιτυχία τις επαγγελματικές και ψυχαγωγικές μεταφορές προσωπικού ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, εργοστασίων, δημοσίων οργανισμών, νοσοκομείων κ.α., καθώς και δρομολόγια που εξυπηρετούν τις ανάγκες μετακίνησης πελατών από και προς μεγάλα εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια κ.α.

Τα λεωφορεία μας, νέας σύγχρονης τεχνολογίας, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και με έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς, καλύπτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπονται από την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

Κρουαζιέρες

Αναζητήστε την κρουαζιέρα σας εύκολα και γρήγορα. Επιλέξτε την εταιρία κρουαζιέρας ή το κρουαζιερόπλοιο που σας ενδιαφέρει, την περίοδο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε και τον προορισμό.